Laat de persoonlijkheid van uw merk of bedrijf zien met op maat gemaakte sneakers. Speciaal voor u ontworpen, in het door u gekozen model, design én met persoonlijk logo!

Bent u op zoek naar een speciaal en onvergetelijk cadeau voor uw personeel, zakenrelatie of collega’s? Dan bent u bij BOVI salespromotion natuurlijk aan het juiste adres. Bij ons vindt u originele cadeaus waarmee u gegarandeerd verrast! Nieuw in ons assortiment: Business Footwear. Speciale sneakers, in diverse stoere modellen en kleuren. Deze sportschoenen worden op maat gemaakt en voorzien van uw logo en (huis)stijl. Meer weten? Lees dan gauw verder!

 

Hoe werkt het concept van sneakers op maat?

Het uitkiezen van uw gepersonaliseerde sneakers is een ontzettend leuk proces. Het enige wat lastig kan zijn, is dat er zó veel moois te kiezen is, dat u wellicht keuzestress krijgt! Wij helpen u daarbij. Samen spreken we de verschillende stappen van het ontwerpproces door, om zo uw unieke sneakers te ontwerpen. U kiest het model, design, het type zool, de veters en levert uw huisstijl of logo aan. Hierna zal er een ontwerp gemaakt worden en volgt een offerte op maat voordat de productie in gang wordt gezet. Met onze snelle levertijden bestelt u gemakkelijk uw gepersonaliseerde sneakers!

 

De verschillende opties van Business Footwear

Wij bieden u diverse typen schoenen, sneakers en sportschoenen om uit te kiezen. Maar liefst 18(!) verschillende modellen, gemaakt van diverse materialen. Deze materialen variëren van glad leer, tot suède, nylon of synthetisch. En zelfs een uitvoering gemaakt van vegan leer behoort tot de opties! Qua maatvoering zijn er veel mogelijkheden. De meeste sneakers zijn verkrijgbaar vanaf maat 36 t/m maat 47. Afwijkende maten zijn verkrijgbaar op aanvraag.

 

Dit jaar hebben we ook speciale Oranje sneakers in onze collectie, die ideaal zijn om het Nederlands elftal mee te supporten op het WK in het najaar van 2022. De sneakers zijn in Italië gemaakt, kunnen per 10 stuks besteld worden en zijn beschikbaar voor de maten 36 t/m 47. Hup Holland hup! 

Offreren op maat

Onze prijzen zijn natuurlijk afhankelijk van het type schoen dat u kiest en de grootte van uw order. Afhankelijk van het afname-aantal kan de prijs variëren. Bij sommige modellen start de afname vanaf tien stuks, bij de wat exclusievere modellen is dat aantal hoger (denk aan een afname van vijftig à zestig 60 stuks). Wilt u hier meer over weten? Neem vandaag nog contact op met de adviseurs van BOVI salespromotion voor meer informatie, of een offerte op maat. 

 

Bestel nu!

Bent u enthousiast geworden over deze business sneakers en denkt u nu: ‘Dit is wat voor mij!’ Twijfel dan niet, en neem contact op met de adviseurs van BOVI salespromotion, Wij vertellen u graag meer over de eindeloze mogelijkheden met Business Footwear. BOVI salespromotion is uw partner voor hoogwaardige relatiegeschenken, premiums en giveaways. Bij ons vindt u unieke relatiegeschenken en cadeaus voor de zakelijke markt! 

Geschreven op

Neem contact met ons op