Bedenkt u zich op het laatste moment dat u uw klanten wilt verrassen met een bijzonder Kerstgeschenk? Of neemt u deel aan een beurs en bent u door alle hectiek vergeten een give away te ontwikkelen? Geen nood. Bij BOVI salespromotion kunt u last minute uw bestelling doorgeven.

Natuurlijk, niets is zo fijn als een goede voorbereiding en werken met een planning. Een waterdichte planning waarin exact staat wanneer u welke marketingactiviteiten ontplooit. Wanneer u aan welke beurs deelneemt en wanneer u de give aways hiervoor moet regelen. Dat is echter de theorie. In de praktijk loopt het vaak anders. Door de waan van de dag raken uw marketingplannen in de vergetelheid. Gevolg? U moet last minute een relatiegeschenk, give away of Kerstpakket bestellen en zit met de handen in het haar.
 

Al meer dan 35 jaar ervaring

Geen nood. Schakel in deze gevallen BOVI salespromotion in! Een verrassend promotieartikel, een relatiegeschenk met bewaarwaarde of functionele en representatieve werkkleding … al sinds 1982 verrassen wij klanten met originele ideeën en concepten. Wij zijn expert in het creëren en leveren van relatiegeschenken en promotiematerialen voor de zakelijke markt. Hierbij draaien wij onze hand niet om voor een last minute-bestelling of spoedklus. 
 

Geschenk op 970 privéadressen bezorgen

Onlangs hebben wij nog een spoedklus opgepakt. Op een maandagochtend belde een vaste opdrachtgever. De algemeen directeur van het bedrijf had ’s weekends besloten om alle relaties een bijzondere opsteker gegeven. Kanttekening: dit geschenk moest op de vrijdag of zaterdag daarop geleverd worden. Op 970 privéadressen welteverstaan! Het cadeau moest iets herfstachtigs zijn. Wat precies, dat mochten wij bedenken.
 

Olijfplank met port en Reypenaer kaas

Het team van BOVI salespromotion aarzelde geen moment en ging aan de slag met de spoedorder. Na een vlotte maar intensieve brainstorm kwamen we met een concreet plan: een mooie olijfplank met een fles Kopke Tawny port, Reypenaer kaas, zakje met nootjes, crackers, vijgencompote en houten schaaltje. Wij stelden het plan voor aan de opdrachtgever en deze was gelijk enthousiast. Binnen no time plaatsten wij de bestelling en op de woensdag en donderdag hebben wij alles handmatig verpakt. Op de vrijdag ontvingen de 970 ontvangers een bijzonder pakketje met begeleidende brief. Laat de herfst beginnen! 

Geschreven op