Hoewel kunststofproducten onder een vergrootglas liggen, heeft de DOITGREEN-collectie juist gekozen voor kunststof. Dit duurzame en herbruikbare eetgerei is gemaakt van bioplastic en is vanaf nu beschikbaar in vier moderne kleuren bij BOVI salespromotion.

Herbruikbaar kunststof wint het altijd van kunststof voor eenmalig gebruik. Daarom bieden wij nu ook de DOITGREEN-collectie aan. Die bestaat uit lunchboxen, bekers, mokken, schalen en lepels vervaardigd van honderd procent herbruikbaar bioplastic. Het wordt in Duitsland geproduceerd met door zonnepanelen opgewekte energie en een zeer lage CO2-uitstoot door korte transportroutes. Als u dus op zoek bent naar een duurzaam relatiegeschenk dat aangepast kan worden naar uw smaak, is het assortiment van DOITGREEN wat u zoekt!

Duurzame en persoonlijke relatiegeschenken

De verschillende producten zijn beschikbaar in vier kleuren: Hazelnut (grijs), Lila (paars), Mint (groen) en Slate (zwart). Daarbij kan uw (bedrijfs)naam, logo of boodschap in het materiaal worden geëtst of in full color worden bedrukt voor een nog persoonlijker geschenk aan uw klanten, relaties of medewerkers. Uiteraard kunt u naar hartenlust mixen en matchen met het aanbod. Daarbij is de productie, het gebruik en afbraak van deze producten volledig duurzaam en zullen daardoor geen resten achterlaten in het milieu.

DOITGREEN bij BOVI salespromotion

Bent u benieuwd geworden naar deze herbruikbare en duurzame producten DOITGREEN? Of wilt u meer weten over de groene producten die BOVI salespromotion te bieden heeft? Onze medewerkers helpen u graag met het uitzoeken van de juiste premiums en kunnen alles naar uw wens personaliseren. Neem voor meer informatie of de mogelijkheden contact met ons op!

Geschreven op