BOVI salespromotion is betrokken bij diverse maatschappelijke en duurzame initiatieven. Zo steunen wij Correctbook, een ontwikkelaar van duurzame notitieboeken. Deze week is Correctbook verkozen tot Sociale Innovatie van het Jaar 2018.

Iedereen in Nederland weet dat de derde dinsdag in september is voorbehouden aan Prinsjesdag. Maar heeft u ook al eens gehoord van Duurzame Dinsdag? Iedere eerste dinsdag van september is het Duurzame Dinsdag. Op deze dag krijgen honderden duurzame ideeën en initiatieven een podium in politiek Den Haag.  De meest duurzame, innoverende en onderscheidende ideeën en initiatieven maken kans op mooie prijzen.
 

Sociale Innovatie van het Jaar 2018

Afgelopen 4 september vond Duurzame Dinsdag 2018 plaats. Diverse initiatieven vielen in de prijzen, waaronder Correctbook. Correctbook werd tijdens Duurzame Dinsdag verkozen tot Sociale Innovatie van het Jaar 2018! Correctbook ontwikkelt notitieboeken die oneindig gebruikt kunnen worden. De verdiensten van Correctbook komen ten goede aan de Afrikaanse doelen Stichting Kwasa en Stichting Rhiza. 
 

Nog meer impact creëren

BOVI salespromotion feliciteert Correctbook van harte met deze mooie onderscheiding. Proficiat! Naar aanleiding van de onderscheiding wil Correctbook samen met Stientje van Veldhoven (staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat) en Sigrid Kaag (Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) kijken hoe Correctbook nóg meer impact kan creëren. Zo zijn er plannen om de productie uit te breiden naar Nederland én Afrika.

Geschreven op