Heeft u al veel verschillende mondkapjes geprobeerd, maar nog niet één gevonden die perfect zit? Stop met zoeken! BOVI salespromotion heeft een mondkapje ontwikkeld dat geheel is aan te passen aan uw wensen en behoeften! Lees er gauw meer informatie over.

Het vooruitzicht is nog steeds niet rooskleurig, maar we zijn met z’n allen hard op weg om het coronavirus tegen te gaan. Eén maatregel die hieraan moet bijdragen, is de mondkapjesplicht. Deze mondkapjesplicht is door het kabinet in het leven geroepen en is per 1 december 2020 ingegaan. Iedereen van 13 jaar en ouder is verplicht een mondkapje te dragen in publieke binnenruimtes, stationsgebouwen en luchthavens. Doet u dit niet, dan riskeert u een fikse boete. Dit is het moment om mondkapjes te ontwikkelen en cadeau te geven aan uw medewerkers, klanten en zakelijke relaties. BOVI salespromotion helpt u hier graag bij! 
 

Oncomfortabele mondkapjes zijn verleden tijd

In de afgelopen maanden heeft u waarschijnlijk al tal van mondkapjes versleten. U heeft wisselende ervaringen: het ene mondkapje zit prima, maar het andere mondkapje schuift omhoog, zit te strak bij uw oren of is te groot. Zo zakt uw mondkapje steeds af en is uw neus niet goed bedekt. Dat is niet ideaal als u tijdens uw dagelijkse bezigheden goed beschermd wilt zijn. BOVI salespromotion heeft daarom een nieuw product in het assortiment: het Munio mondkapje. 
 

Creëer uw eigen unieke mondkapje

Dit herbruikbare, niet-medische mondkapje is geheel naar eigen wens aan te passen. Zo zijn de oorlussen verstelbaar en van zacht elastisch stof gemaakt, zodat het mondkapje voor iedereen op maat is en lekker zit. Verder heeft het Munio mondkapje een onzichtbare neusklem en een extra kindeel. Wilt u uw mondkapje personaliseren? Ook dat is mogelijk! U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een zwarte of witte katoenen binnenzijde of oorlus. De buitenzijde, waaronder de biesafzetting, is geheel naar wens te bedrukken. Het is daarnaast ook een optie om een vlaglabel aan het mondkapje toe te voegen. 
 

Kenmerken Munio mondkapje

Wij zetten de kenmerken van het Munio mondkapje voor u op een rij: 

  • Eén maat, geschikt voor nagenoeg iedereen
  • Mondkapje is dubbel genaaid
  • Oorlussen zijn van zacht elastisch materiaal
  • Oorlussen beschikbaar in wit of zwart
  • Oorlussen voorzien van versteller in wit of zwart
  • Onzichtbare comfortabele neusklem
  • Katoenen binnenzijde in wit of zwart
  • Polyester buitenzijde kan fullcolour bedrukt worden
  • Extra kindeel voor meer comfort
  • Optioneel: vlaglabel met bedrijfsnaam
  • Optioneel: mondkapje in drie lagen
  • Optioneel: pocket in mondkapje 

Bestel uw Munio mondkapje bij BOVI salespromotion

Wilt u meer informatie over het Munio mondkapje? Neem dan direct contact op met BOVI salespromotion. Wij helpen u graag met het uitkiezen en samenstellen van uw unieke en comfortabele mondkapjes. Deze kapjes kunt u weggeven aan uw medewerkers, klanten en zakelijke relaties. Zo kunnen zij veilig én comfortabel op pad met een customized mondkap. 

Geschreven op