Heeft u het al gezien? Op het dak van de showroom van BOVI salespromotion prijken sinds kort zonnepanelen! Deze panelen worden gebruikt om zonne-energie op te wekken en om te zetten in stroom. Zo hopen wij een steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Steeds vaker worden woningen uitgerust met zonnepanelen. Op de daken van deze huizen is een rijtje met zonnepanelen bevestigd. Deze panelen zetten de zonne-energie om in stroom. Met deze duurzaam opgewekte energie wordt (een deel van) het huis voorzien van stroom.  Niet alleen huiseigenaren rusten hun woning uit met zonnepanelen: ook kantoorpanden, winkelpanden en bedrijfspanden hebben oren naar het opwekken en opslaan van zonne-energie.
 

Duurzame investering

Ook BOVI salespromotion beschikt sinds kort over een groot aantal zonnepanelen. De panelen zijn geplaatst op het dak van onze showroom. Het platte dak biedt volop ruimte, en er zijn dan ook enkele rijen met panelen op het dak geïnstalleerd. Aanvankelijk is het plaatsen van de panelen een aardige investering, maar de investering gaat zich de komende jaren dubbel en dwars uitbetalen. Zo besparen we stroom en dragen we een steentje bij aan een duurzamere wereld! 
 

Overstappen op ledverlichting

De zonnepanelen waren een logische vervolgstap voor Frank en zijn team. Even geleden zijn alle lichtpunten in het bedrijf al voorzien van ledverlichting. Ledlampen zijn 85 procent zuiniger dan gloeilampen en ze verbruiken 75 procent minder stroom dan een halogeenlamp. Dat klinkt goed, niet? Dankzij deze twee aanpassingen hebben wij nu een CO2-neutrale bedrijfsvoering.  

Geschreven op