Maak kennis met de Dopper Changemaker Challenge! Deze challenge is in het leven geroepen door drinkflessenproducent Dopper om meer aandacht te vragen voor schoon water en plasticvervuiling. Lees hier meer! 

U heeft ze ongetwijfeld al eens gezien, de drinkflessen van Dopper. Deze kleurrijke flessen beschikken over een handig design, waarbij de afsluitdop tegelijk dienstdoet als cup of drinkbeker. Wilt u Dopper-drinkflessen aanschaffen, dan kunt u hiervoor bij BOVI salespromotion terecht. Wij zijn één van de vijftien geselecteerde dealers van Nederland. In ons assortiment vindt u een verscheidenheid aan Dopper-drinkflessen, verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren van de regenboog!
 

Dopper, oog voor mens en milieu

De drinkflessen zijn vormgegeven met oog voor mens en milieu. Zo willen de bedenkers plasticvervuiling tegengaan en meer bewustzijn over schoon water creëren. De flessen worden duurzaam én klimaatneutraal geproduceerd. Bovendien zijn de flessen gemaakt van de materialen PP (Polypropyleen) en ABS (Acrylonitril-Butadien-Styrol). Deze kunststoffen zijn 100% recyclebaar en vrij van de schadelijke stof BPA. En wist u dat u bij aankoop van een Dopper-fles geld doneert aan waterprojecten wereldwijd?
 

Dopper Changemaker Challenge

Om aandacht te vragen voor bovenstaande missie, initieert Dopper geregeld wedstrijden en challenges. Ditmaal is de studentencompetitie Dopper Changemaker Challenge gaande. Studenten met een afstudeeronderzoek of scriptie over schoon water of plasticvervuiling kunnen zich aanmelden voor de challenge. De studenten die hun idee insturen, maken kans op een studietoelage van € 5.000, een introductie in het bedrijfsleven en meer! 
 

Studenten gezocht!

BOVI salespromotion onderschrijft de Dopper Changemaker Challenge. Bekijk op de website van Dopper meer informatie over de challenge. Kent u een student die aan de Dopper Changemaker Challenge deel moet nemen? Wijs deze student op de challenge en moedig hem of haar aan om zich aan te melden! 

Geschreven op