Bestelt u promotionele artikelen bij BOVI salespromotion, dan is de kans groot dat deze artikelen afkomstig zijn van importeur en groothandel Xindao. De giftartikelen van Xindao zijn niet alleen prachtig en functioneel: het assortiment wordt ook steeds verder verduurzaamd.

Maak kennis met Xindao, een internationale importeur en groothandel in giftartikelen. Het bedrijf is gevestigd in Rijswijk en heeft een nevenvestiging en designstudio in China en een printfaciliteit in Roemenië. Is het assortiment vindt u een brede range met promotionele artikelen in het betere segment. Van kantoorartikelen, drinkwaar en sport- en outdoorartikelen tot gadgets, (hand)gereedschap en tassen. De producten van Xindao worden deels ontworpen door eigen ontwerpers in Shanghai. BOVI salespromotion werkt al enkele jaren naar volle tevredenheid samen met Xindao. Zo zijn wij erg enthousiast over het duurzame karakter van het bedrijf.
 

Corporate en social responsibility

Joy Puor werkt als sustainability manager bij Xindao. In deze functie geeft Joy advies over het zo duurzaam mogelijk inrichten van bedrijfsprocessen en het ontwikkelen van duurzame en verantwoorde producten. Joy: “Wij hebben een corporate én social responsibility. Dit houdt in dat wij ons hele bedrijf en alle processen die ermee gemoeid zijn, duurzaam willen inrichten. Duurzaamheid omvat heel veel. Van maatschappelijk verantwoord ondernemen tot werken met ecologisch verantwoorde materialen. Van goede werkomstandigheden voor medewerkers tot oog hebben voor het milieu. Uiteraard hoort hier ook de ontwikkeling van producten bij die gemakkelijk hergebruikt óf gerecycled kunnen worden.”
 

EcoVadis Gouden Medaille

De afgelopen jaren heeft Xindao diverse duurzaamheidscampagnes geïnitieerd, zoals de campagnes ‘The Gifts that please the Planet’ en ‘The Battle the Bottle’ en het duurzaamheidsplan ‘XDVision2020’. Alle duurzame inspanningen van Xindao werpen z’n vruchten af, want onlangs is Xindao onderscheiden met de EcoVadis Gouden Medaille. Joy: “EcoVadis is een gerenommeerde organisatie dat bedrijven over de hele wereld beoordeelt op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid. Met objectieve en betrouwbare evaluatietools, zoals vragenlijsten en audits, worden de maatschappelijke ambities en duurzaamheidsambities in kaart gebracht. Dit resulteert vervolgens in een rating. Xindao heeft dit jaar de EcoVadis Gouden Medaille ontvangen!”
 

Altijd ruimte voor verbetering

Joy is heel blij met deze onderscheiding, maar er is altijd ruimte voor verbetering. “Dat wij nu de EcoVadis Gouden Medaille hebben ontvangen, betekent niet dat wij achterover kunnen leunen. De duurzame ontwikkelingen zijn steeds in beweging en er zijn steeds nieuwe initiatieven om nog meer te besparen en om onze kantoorlocaties nóg duurzamer in te richten. Wij blijven doelen stellen en willen ons bedrijf ieder jaar laten evalueren door EcoVadis.” 
 

Neem contact op met BOVI salespromotion

Duurzaamheid is een hot topic. Wilt u promotieartikelen laten ontwikkelen en hecht u hierbij waarde aan duurzaamheid en MVO? Maak uw keuze voor de giftartikelen van Xindao. Wij ontvangen u graag in onze showroom en laten u kennismaken met de producten van dit prachtige merk. Uiteraard kunnen wij met u meedenken over duurzame initiatieven en producten. Geregeld worden wij door Xindao voorgelicht over duurzame ontwikkelingen. 

Geschreven op