BOVI heeft het PPP keurmerk behaalt. Wij zijn ontzettend blij met deze erkenning vanuit onze brancheorganisatie. Maar wat is het PPP keurmerk en wat betekent dit voor u als klant? Lees snel verder.

Wat is de PPP?

PPP (Promotional Products Professionals) is de enige branchevereniging voor distributeurs en leveranciers van promotionele producten en relatiegeschenken.. De PPP is een professionele onafhankelijk organisatie die wordt bestuurd door managers uit de branche.

Wat is het keurmerk PPP?

Alle PPP leden moeten een duidelijke merkbare bijdrage leveren om het promotionele producten vak sterker te maken. Daarom is sinds 2021 het PPP Keurmerk accreditatiesysteem ingevoerd. Alleen PPP leden die over voldoende accreditatiepunten beschikken mogen het PPP-kwaliteitslabel voeren. De kwaliteitseisen zijn:

  • Kennis & kunde
  • Sustainability & social business
  • Inzet voor de branche

Met deze accreditatie laten we zien dat wij aan de strikte voorwaarden van het lidmaatschap kunnen voldoen en dus het kwaliteitslabel mogen voeren.

Meer weten over BOVI’s keurmerken?

Bent u benieuwd geworden en wilt u meer weten over het PPP keurmerk en wat dit betekent voor u als klant? Graag vertellen de medewerkers van BOVI salespromotion u meer over onze duurzaamheidsprestaties. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Geschreven op