BOVI salespromotion is onlangs genomineerd voor de award Leverancier van het Jaar 2022! Een mooie erkenning voor onze werkzaamheden. Zeker omdat we al voor de elfde keer genomineerd zijn. Wij zijn trots op deze bijzondere nominatie en hopen natuurlijk als winnaar uit de bus te komen. Lees hier meer.

Jaarlijks wordt De Leverancier van het Jaar-award uitgereikt door de organisatie PromZ en platform PPP (Platform Promotional Products). De award is een vakprijs, waarbij niet alleen een vakjury bepaalt wie de titel wint: eigenlijk kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het vakevenement De Leverancierdagen 2022 dat op 7 september plaatsvindt in Expo Houten.

Leverancier van het Jaar-verkiezing
De vakjury van de Leverancier van het Jaar 2022 heeft 16 distributeurs genomineerd. BOVI salespromotion is daar één van. Tijdens de verkiezing worden de genomineerden beoordeeld op creativiteit en innovatie, kennis en advies en duurzaam MvO. Wij zijn al diverse malen genomineerd en hopen de felbegeerde award voor Leverancier van het Jaar 2022 dit jaar in de wacht te slepen.

Geschreven op