Na het behalen van de publieksprijs voor de BE O Bottle, sleept BOVI Salespromotion nu de nominatie voor leverancier van het jaar binnen! Samen met veertien andere distributeurs wordt op 4 september op de Night of the PromZ bekend gemaakt wie er met de titel Full Service Leverancier van het Jaar 2019 vandoor gaat.

De award voor Leverancier van het Jaar wordt al sinds 2003 uitgereikt op initiatief van PromZ, ondersteund door branchevereniging PPP. Het wordt daarom ook gezien als een prijs van het vak voor het vak waarin een vakjury en een publieks- en suppliersjury uiteindelijk bepalen wie er wint. Tijdens het vakevenement De Leveranciersdagen 2019 op 4 en 5 september in Expo Houten, is de eerste avond ingeruimd voor de Night of the PromZ. Daar wordt bekend gemaakt wie deze prijs wint, evenals wie zich Best Online Performance en Supplier of the Year 2019 mag noemen.
 

Strenge voorwaarden

Dat BOVI salespromotion niet zomaar is genomineerd voor deze award, blijkt wel uit de strenge selectievoorwaarden van de vakjury. Zo moeten de genomineerden vernieuwend en creatief zijn, kennis van het vak en een adviserende rol hebben, zichtbaar zijn in de markt, financieel stabiel zijn en een voorbeeldfunctie voor het vak en de klant hebben. Op basis van deze criteria zijn wij door de achtkoppige jury uitgekozen en hopelijk komen we ook hier weer als winnaar uit de bus. 

Geschreven op

Knipsel.PNG