BOVI salespromotion is betrokken bij maatschappelijke initiatieven. Wij geven onze steun aan diverse goede doelen. In dit blogbericht vertellen we je graag meer over de goede doelen en hun achtergrond. 

Jaarlijks doneren wij artikelen en geldbedragen aan goede doelen met een sociaal maatschappelijk karakter. Wij steunen met name lokale initiatieven gericht op kinderen. Op die manier nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en dragen wij bij aan belangrijke initiatieven. Wij geven extra steun aan één initiatief, namelijk Team Bollenstreek die deelneemt aan de Roparun. 
 

Team Bollenstreek neemt deel aan de Roparun

Ieder jaar tijdens Pinksteren staat de Roparun op de agenda. De Rotterdam-Parijs-Run is een non-stop estafetteloop van Parijs naar Rotterdam. Sinds enkele jaren is er ook een route van Hamburg naar Rotterdam. De estafetteloop duurt twee dagen en er wordt een afstand van meer dan 500 kilometer afgelegd. De 300 deelnemende teams zamelen geld in voor goede doelen. Eén van die deelnemende teams is Team Bollenstreek

Al een aantal jaren steunt BOVI salespromotion het team uit de bollenstreek. Wij steken de deelnemers van het team in Craft-sportkleding. Daarnaast leveren wij de coolfit-shirts die ze kunnen verkopen én we schenken de algemene T-shirts waarmee ze sponsorgeld op kunnen halen. Het is bijzonder om Team Bollenstreek en de Roparun te kunnen steunen. Afgelopen jaar heeft het team bijna € 80.000 opgehaald. Een bijzondere prestatie! 

Het is een fijne sponsorsamenwerking. Wij worden altijd perfect op de hoogte gehouden en tijdens de bollenperiode wordt het team van BOVI salespropmotion bedolven met bloembollen. Bedankt!
 


Mooie en praktische koeltassen in Ghana

In het Afrikaanse land Ghana is het warm. Erg warm. Daarom heeft een Nederlandse initiatiefnemer koeltassen ingezameld, zodat de Ghanese gebruikers hun voedingsmiddelen langer en beter kunnen bewaren. Zo bederft de voeding minder snel en dit komt de gezondheid ten goede. De koeltassen zijn beschikbaar gesteld door BOVI salespromotion. Ook andere bedrijven hebben hun steentje bijgedragen, zoals AEG, producent van huishoudelijke apparatuur. 


 


Schrijfmateriaal voor Correctbook

Enkele jaren geleden heeft Sam van Tol Correctbook opgericht. Tijdens een vakantie in Zuid-Afrika ontdekte hij wat de kinderen uit de sloppenwijk echt graag wilden: iets om op te schrijven. 250 Miljoen kinderen wereldwijd hebben namelijk geen toegang tot schrijfmateriaal. Correctbook produceert daarom oneindig uitwisbare notitieboeken. Deze notitieboeken kunt u aanschaffen, en een deel van de opbrengst wordt gedoneerd. Correctbook werkt samen met stichting Kwasa en stichting Rhiza. 

Onlangs lanceerde Correctbook de Correctbook PDF Scan App. Met deze app kunnen gebruikers geschreven notities scannen, croppen, opslaan in mappen en delen in de cloud. Zo kunnen belangrijke notities digitaal worden opgeslagen in een online werkomgeving. Op deze manier wordt papier bespaard. De opbrengst van de app komt bovendien ook ten goede aan het doel van Correctbook: binnen vijf jaar één miljoen kids van Correctbook’s voorzien. Lees hier meer informatie over Correctbook.

Geschreven op