Het is volop in het nieuws: het aantal coronabesmettingen loopt de laatste weken weer op. Wilt u uw medewerkers, klanten of leveranciers beschermen? Geef hen een mondkapje, zodat ze anderen niet kunnen besmetten. Bij BOVI salespromotion hebben we een ruim assortiment met bedrukte mondkapjes van textiel.

Het coronavirus grijpt (wederom) om zich heen. In het voorjaar hadden we te maken met een flinke golf van besmettingen. Toen deze golf onder controle bleek, zijn er verschillende versoepelingen van de coronamaatregelen doorgevoerd. We konden weer naar de winkel en we gingen mondjesmaat weer uit eten, naar het café en op vakantie. Na enkele maanden lijkt het virus in alle hevigheid weer terug te zijn, en verschillende deskundigen verwachten een tweede coronagolf in september. 
 

Herbruikbare mondkapjes van textiel

Op steeds meer plaatsen is het gebruik van mondkapjes dan ook verplicht geworden. Zo moeten mensen in het openbaar vervoer een mondkapje dragen, en ook steeds meer steden en plaatsen stellen lokaal een mondkapjesplicht in. De mondkapjes zijn niet aan te slepen, want iedereen wil een mondkapje bemachtigen. Veelal worden er chirurgische wegwerpmondkapjes verkocht, die u na enkele uren dragen moet vervangen. Het is ook mogelijk om herbruikbare mondkapjes aan te schaffen, gemaakt van textiel. Deze kapjes kunt u na gebruik wassen, waarna u ze opnieuw kunt gebruiken. Praktisch én milieuvriendelijk. 
 

Stoffen mondkapjes bij BOVI salespromotion

Bij BOVI salespromotion zijn uiteenlopende mondkapjes van textiel verkrijgbaar. Bekijk hieronder enkele uitgelichte artikelen. Deze mondkapjes zijn allen te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of bedrijfskleuren. De bedrukking is in fullcolor. 
 

Herbruikbare mondkapje bedrukt

Maak uw keuze voor deze herbruikbare mondkapjes met elastische band. De kapjes hebben een modieuze look en kunnen worden voorzien van een fullcolor bedrukking met uw logo, bedrijfsnaam of bedrijfskleuren!


 

Herbruikbaar katoenen mondkapje (dubbel)

Dubbellaags herbruikbaar mondkapje met vakje voor een filter. Het masker is gemaakt van OEKO-TEX® gecertificeerd katoen. Het kapje heeft geen naad aan de voorzijde, dus is goed te bedrukken met uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam. U kunt het kapje in de machine wassen op 60 graden Celsius.  


 

Herbruikbaar katoenen mondkapje (3-laags)

Drielaags herbruikbaar mondkapje van OEKO-TEX®-katoen met inzetstuk voor een filter voor nog meer bescherming. Het kapje heeft een neusbeugeltje en in lengte verstelbare lussen. Bovendien kunt u het kapje bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Het mondkapje is wasbaar op 60 graden Celsius. 


 

Mondkapjes bestellen bij BOVI salespromotion

Wilt u meer informatie over de stoffen mondkapjes van BOVI salespromotion? Wilt u bijvoorbeeld het volledige aanbod mondkapjes bekijken? Aarzel niet en neem contact op met onze adviseurs! Wij geven u telefonisch of via de mail maar informatie. Daarnaast kunnen we u uitnodigen in onze showroom in Oudenbosch, zodat wij u kennis laten maken met de verschillende kapjes. Ook lichten wij u de bedrukkingsmogelijkheden aan u toe, zodat u mondkapjes op maat kunt ontwikkelen. 

Geschreven op