Is er binnenkort een sportevenement of belangrijke beurs en wilt u de aanwezigen iets meegeven? Geef hen een gezonde give away: geef een appel! Sinds kort levert BOVI salespromotion appels die zijn bedrukt met uw logo, bedrijfsnaam of boodschap. 
 

Een sportevenement, beurs of festival trekt veel bezoekers. Deze bezoekers komen van heinde en verre en komen samen voor hetzelfde doel: deelnemen aan de Nijmeegse Vierdaagse of de Marathon Rotterdam, feestvieren tijdens Koningsdag of losgaan tijdens Pinkpop. Deze en andere evenementen bieden u de uitgelezen kans uw bedrijf onder een groot publiek te promoten! 
 

Sportevenementen, beurzen en festivals

Promoot uw onderneming door een give away te ontwikkelen en deze weg te geven. Met festivals worden bijvoorbeeld vaak caps en zonnebrillen uitgedeeld om de bezoekers te beschermen tegen de zon. Tijdens Koningsdag worden veel oranje producten weggegeven, zoals bloemenkransen, hoeden en hoedjes. Sportieve evenementen lenen zich juist voor het uitdelen van flesjes water, fruit, koeken en broodjes. Zo krijgen de deelnemers extra energie om de tocht te volbrengen. 
 

Appels met opdruk

Wilt u een gezonde give away ontwikkelen? Kies voor een appeltje voor de dorst! BOVI salespromotion is een samenwerking aangegaan met het Duitse bedrijf Kellermeister Manns GmbH. Deze leverancier is gespecialiseerd in het bedrukken van eetwaren, zoals appels, peren, citroenen, chocolade en eieren. De appels worden bedrukt met eetbare inkt en kunnen worden voorzien van uw logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap.
 

Laat uw appels bedrukken

De appel is niet alleen smakelijk en dorstlessend: de ontvanger leest uw opdruk en maakt kennis met uw dienstverlening. Bovendien ziet de ontvanger dat uw bedrijf de appels heeft gesponsord, en daarmee kweekt u goodwill en een positieve ervaring! Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met de medewerkers van BOVI salespropmotion. Zij vertellen u meer en geven u indien gewenst een kostenindicatie op maat! 

Geschreven op