BOVI salespromotion is specialist in de ontwikkeling én levering van promotionele artikelen. In al onze werkzaamheden hebben wij oog voor mens, maatschappij én milieu. Meer weten? Lees hier meer over onder andere onze Code of Conduct.

BOVI salespromotion is lid van Platform Promotional Products (PPP), een branchevereniging voor leveranciers en aanbieders van promotionele producten en diensten. PPP telt zo’n 300 leden die zich allen inzetten voor kennisvermeerdering, belangenbehartiging en imagoverbetering door verdere professionalisering. Alle leden van PPP hebben de zogenaamde Code of Conduct onderschreven.

Code of Conduct - CSR Promotional Products

In de Code of Conduct - CSR Promotional Products staan richtlijnen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en integriteit van promotionele producten. Zo geeft BOVI salespromotion met de Code of Conduct aan dat het zich inzet voor de rechten van individuen, respect heeft voor het milieu, focust op naleving van wet- en regelgeving en aandacht heeft voor mensenrechten en omstandigheden voor werknemers.

Meer informatie

Met de Code of Conduct zetten wij ons in voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Deze maatschappelijke betrokkenheid komt ook op andere manieren tot uiting. Zo werken wij onder andere met de producten van Dopper, producent van handige en duurzame waterflesjes. Lees hierover meer in de column van Frank Visser, directeur bij BOVI salespromotion. Uiteraard kunt u voor meer informatie over de Code of Conduct ook contact met ons opnemen!

Geschreven op