Maak kennis met Chipolo, een geavanceerde Bluetooth-tracker. Met behulp van de tracker én uw telefoon vindt u altijd uw sleutels, portemonnee, tablet of auto terug. BOVI salespromotion is leverancier van deze handige gadget.

U staat op het punt de deur uit te gaan, maar u weet niet meer waar u uw autosleutels heeft gelaten. Het hele huis heeft u overhoop gehaald, maar de sleutels zijn nog niet terecht. Maak kennis met Chipolo, want dankzij de Bluetooth-tracker behoren deze momenten voortaan tot het verleden.

Zo werkt Chipolo

Chipolo is een kleine schijf die u niet alleen aan uw sleutelbos kunt bevestigen, maar ook in uw
portemonnee, tas of auto kunt plaatsen. De tracker staat in contact met de mobiele applicatie op uw telefoon. Zoekt u uw sleutelbos, dan kunt u via de Chipolo-app de tracker laten rinkelen. Is de sleutelbos te ver weg, dan kunt u op een kaartje in de app de laatst bekende locatie van de tracker bekijken. En helemaal handig: bent u uw telefoon kwijt, maar heeft u Chipolo wel bij de hand? Schud de tracker heen en weer en de app op uw telefoon speelt een melodie af.


Groeiende Chipolo-community

Chipolo is waterbestendig en de batterij gaat zo’n zes maanden mee. U kunt de mobiele applicatie downloaden voor iOS, Android en Windows. En hoe meer mensen de app downloaden, hoe sneller de Chipolo-community groeit. Bent u uw sleutelbos met Chipolo kwijt, dan kunt u deze in de app als vermist opgeven. Komt een lid van de Chipolo-community in de buurt van uw Chipolo, dan krijgt u hierover bericht.

Personaliseer uw Chipolo

Chipolo is beschikbaar in negen modekleuren en het merk brengt regelmatig een limited edition op de markt. Zo was er in aanloop naar Valentijnsdag een speciale Valentijns-Chipolo met hart op de voorzijde. Wilt u Chipolo gebruiken als relatiegeschenk, dan kunt u de voorzijde van de tracker voorzien van uw eigen slogan, logo of huisstijl. BOVI salespromotion vertelt u graag welke mogelijkheden er zijn! Wij hanteren vier weken levertijd en bij minimale afname van 100 stuks betaalt u zo’n € 17,50 per stuk. Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Geschreven op