BOVI salespromotion liet u eerder al kennismaken met de 2in1-Charging Cable, een handige en handzame USB-lader. Onlangs heeft het product een upgrade ondergaan en kan het naast laden ook data versturen. Lees er hier meer over de S1ngle Data & Charging Cable.

De 2in1-Charging Cable is een handzame USB-lader in de vorm van een sleutelhanger. Het beschikt over een zeer handige micro USB- en normale USB-sluiting. Zo kunt u de kabel eenvoudig plaatsen tussen uw USB-poort en uw smartphone of tablet – ongeacht het merk van uw apparaat. De 2in1-Charging Cable is het ideale relatiegeschenk en is niet voor niets uitgeroepen tot prijswinnaar van de Promotional Gift Award 2017. Lees meer informatie over deze prestigieuze Duitse verkiezing op de website.

Eén apparaat voor laden en data uitwisselen

Sinds kort heeft producent Tradeconthor GmbH een upgrade doorgevoerd op de 2in1-Charging Cable, en is met de S1ngle Data & Charging Cable op de markt gekomen. De S1ngle Data & Charging Cable heeft dezelfde functionaliteiten als de 2in1-Charging Cable, maar u kunt de kabel ook gebruiken voor het uitwisselen van data! Uiteraard biedt de S1ngle Data & Charging Cable – net als de 2in1-Charging Cable – de mogelijkheid tot personaliseren. Plaats bijvoorbeeld uw logo, bedrijfskleuren of een persoonlijke boodschap op de lader.

S1ngle Data & Charging Cable of 2in1-Charging Cable bestellen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de S1ngle Data & Charging Cable of de 2in1-Charging Cable? Of wilt u deze bijzondere relatiegeschenken bestellen, personaliseren én weggeven aan uw zakelijke relaties? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie en kunnen u voorzien van een offerte op maat.

Geschreven op