Voor de personeelsdag van het Eindhovense bedrijf Itelligence heeft BOVI salespromotion 150 hockeyshirts bedrukt. Deze shirts zijn in de stijl van Hockeyclub Oranje-Rood in Eindhoven en zijn in maar liefst zes weken ontwikkelt en bedrukt!

Itelligence is een software- en consultancybedrijf uit Eindhoven. De internationale onderneming heeft vestigingen in 22 landen en biedt praktische en hoogwaardige oplossingen op het gebied van Systemen, Applicaties en Producten (SAP). Wim Jansen, Managing Director van Itelligence, vertelt: “Vitaliteit, beweging, saamhorigheid én teamspirit zijn belangrijke kernwaarden, daarom vond ons jaarlijkse teamuitje – ook wel Business Update Sessie genoemd – plaats bij Hockeyclub Oranje-Rood in Eindhoven.”


Hoogwaardig hockeyshirt met logo en slogan

Om het teamgevoel te versterken, wilde het Eindhovense bedrijf een gepersonaliseerd clubshirt van Hockeyclub Oranje-Rood. Hiervoor schakelde het bedrijf de diensten van BOVI salespromotion in. Wij hebben in maar liefst zes weken 150 hockeyshirts laten produceren en bedrukken. Het resultaat: een hoogwaardig T-shirt in de clubkleuren oranje, rood en zwart. Op de voorzijde staat het bedrijfslogo van Itelligence en op de achterzijde de slogan ‘Take IT to the limit’ en het cijfer ‘1’.


Hockeyclinic op hoog niveau

Wim Jansen: “Gehuld in de hockeyshirts van Itelligence luisterden onze personeelsleden naar een inspirerende speech van Robert van der Horst, meervoudig international en teamcaptain van het Nederlands hockeyteam. Daarna namen de teamleden deel aan een hockeyclinic op hoog niveau. Daarna werd er op het terras van Oranje-Rood een heerlijk ‘Paella Live Cooking’-buffet geserveerd.”


Sportshirts van BOVI salespromotion

Wilt u met uw bedrijf een gezamenlijk sportshirt laten ontwikkelen en bedrukken? Vraag BOVI salespromotion naar de mogelijkheden! Wij kunnen uiteenlopende sportshirts laten produceren en bedrukken – of dit nu een eigen ontwerp of, net als bij Itelligence, een bestaand clubshirt is. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Meer weten over de mogelijkheden van dit product?

Neem contact met ons op!

Geschreven op