Dit jaar heeft Frank Visser meegedaan aan de Carbage Run van 4 t/m 8 juli 2016. De route is zo’n 2500 km door negen verschillende landen. 

De Carbage Run is een grote uitdaging en die begint al vóór de start: de auto mag maximaal € 500 kosten (en niet jonger mag zijn dan bouwjaar 1998). Frank: "Zo werden we uitgedaagd om niet zomaar met een oud brik aan de start te verschijnen. Pimp your ride en verschijn met een zo origineel mogelijke auto aan de start!"

De route zag er als volgt uit:

  • Dag 1: Gorinchem – Mulhouse
  • Dag 2: Mulhouse – Bolzano
  • Dag 3: Bolzano – Ljubljana
  • Dag 4: Ljubljana – Banja Luka
  • Dag 5: Banja Luka – Istrië

Creativiteit en handigheid

Frank: "Deze road trip gaat niet om snelheid, wel om handigheid en creativiteit! Elke dag ontvang je een opdracht voor onderweg, waarmee je punten kunt verdienen. En hou je hart maar vast, want deze opdrachten zorgen ervoor dat je in de gekste situaties terecht komt die je niet snel zult vergeten. De opdrachten leveren sterke verhalen op, die je over tientallen jaren nog vol enthousiasme zult vertellen. Er zijn met the Carbage Run interessante prijzen te winnen, maar het doel van de run is toch echt lol maken. En lol maken doe je niet alleen, alle Carbage Runners helpen elkaar onderweg en je zult zowel onderweg als s’avonds op de finishlocaties vele nieuwe vrienden maken."

Geschreven op