Ieder jaar vindt in Spijkenisse het evenement Winterland Spijkenisse plaats. ExxonMobil gaf daarbij prachtige ijsmutsen aan schaatsende basisschoolleerlingen.

Inwoners van Spijkenisse kunnen ook deze winter een bezoek brengen aan Winterland Spijkenisse: een twee maanden durend winterevenement voor jong en oud. De organisatie van Winterland Spijkenisse stelt de 650m2 grote ijsbaan ook geregeld open voor basisscholen in en rondom Spijkenisse. Winterland Spijkenisse wordt mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren, waaronder ExxonMobil – beter bekend van de Esso tankstations.

Gratis mutsen van ExxonMobil en Esso

Om te voorkomen dat de schoolkinderen het koud krijgen op de schaatsbaan – én om pijnlijke valpartijen te voorkomen – deelt ExxonMobil ieder jaar gratis wintermutsen uit aan de leerlingen. De ijsmutsen zijn knalrood en zijn voorzien van het logo van ExxonMobil en Esso. De gratis mutsen vielen ook dit jaar weer in de smaak bij de scholieren, want er waren op de plaatselijke ijsbaan alleen maar blije gezichten te zien!

Meer weten over de mogelijkheden van dit product?

Neem contact met ons op!

Geschreven op