Dagelijks vinden er wereldwijd zo’n 400.000 zakkenrolincidenten plaats. Met een Bobby-rugtas hoeft u zich daar geen zorgen over te maken! Deze anti-diefstalrugtas is gemaakt van snijvast materiaal en heeft geheime vakken en verborgen ritsen om uw spullen te beveiligen. De tas kunt u met BOVI salespromotion eenvoudig laten bedrukken!

Blond haar, korte broeken en een laag zonnebrand; in het buitenland zijn Nederlandse toeristen gemakkelijk te herkennen. Voor zakkenrollers de ideale prooi. Want de kans dat er in één van de tassen waardevolle spullen zitten, zoals een camera, portemonnee of iPad, is behoorlijk groot. In een fractie van een seconde kan een ervaren zakkenroller al iemand beroven zonder dat hij of zij dit in de gaten heeft. Daar staat u dan: een foto te maken van de Trevifontein in Rome, niet wetende dat uw tas zojuist is opengesneden.
 

De vele voordelen op een rij

Met een Bobby-tas wordt het voor zakkenrollers een stuk lastiger om bij uw spullen te komen. Zowel de voor- als zijkanten zijn volledig gemaakt van snijvast materiaal. Aan de achterkant zit een PP-beschermingsplaat en de gehele tas is voorzien van anti-schokmateriaal. Ook zijn de tassen waterbestendig en voorzien van een handige band die u om uw reiskoffer kunt vastmaken. Veilig op vakantie gaan doet u dus met een Bobby-tas. 
 

Veiligheid op de werkvloer

Helaas is bagage in eigen land óók niet altijd veilig. Een ritje met de trein, het wachten op een bus of een lunch in de stad; zakkenrollers hebben slechts een paar tellen nodig om in uw tas te komen en spullen mee te nemen. In het slechtste geval gaan ze er vandoor met een portemonnee, camera of werkgerelateerde producten als een laptop, tablet of vertrouwelijke documenten. Dit wilt u koste wat kost voorkomen! 
 

Bobby-tassen bestellen en bedrukken

Als werkgever is investeren in veilige Bobby-tassen dus een slimme zet. Niet alleen verrast u uw medewerkers met mooie rugzakken waar ze veilig mee kunnen reizen; u kunt de tassen volledig naar wens personaliseren. Wanneer u een serie Bobby-tassen bestelt, dan kunt u ervoor kiezen ze te laten bedrukken met een persoonlijke print. De Bobby’s zijn volledig te bedrukken met bijvoorbeeld een logo, tekst of complete huisstijl.
 

Bedrukte tassen van BOVI salespromotion

Bij BOVI salespromotion ontwikkelen we sinds 1982 unieke relatiegeschenken, premiums en promotieartikelen te leveren die écht indruk maken. Het is mogelijk om allerlei soorten producten te bestellen en te bedrukken, waaronder Bobby-tassen. Meer weten over de mogelijkheden bij BOVI salespromotion? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag met het vinden van het perfecte geschenk.

Geschreven op